Nabídka šéfkuchaře 26.3.2013

Lovecká sezóna začíná u nás na Konírně, Zvěřinová nabídka

1Marinované plátky kančího hřbetu s houbovým tataráčkem, salátkem, lanýžovým olejem a topinkami195,-
2Trhané listy zimních salátů s plátky do růžova pečeného kančího hřbetu, sezamem,salátovou okurkou, kedlubnou a medovo-hořčicovým dresinkem 190,-
3Kančí medailonky pečené v divokém koření, červené zelí s dušenými hruškami, rozmarýnové bramborové nočky290,-
4Pečený dančí hřbet s bramborovými šiškami restovanými na slanině s bylinkami,dušené lesní houbičky kukmák 330,-
5Confitovaná kýta divokého zajíce od myslivce pana Slámy v silné rozmarýnové šťávě s karamelizovanou kořenovou zeleninou, domácí bramborové nočky350,-
6Jelení ragou dle receptu z Křivoklátu s houbami a rozmarýnem, karlovarské knedlíky180,-
7Naložená mufloní kýta pečená na česneku s dušeným špenátem a bramborovo-slaninovými knedlíky240,-

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.