Nabídka šéfkuchaře 29.10.2013
Lovecká sezóna začíná na Konírně ¨Zvěřinové hody 2013¨
1Trhané listy zimních salátů s polníčkem, do růžova pečeným bažantím prsíčkem, vlašskými ořechy, brusinkami a hroznovým vínem 190,-
2Roastbeef z kančího hřbetu, salát ze zimních listů s nakládanými cibulkami a baby okurkami, medovo-hořčicový dresink, domácí lanýžová majonéza220,-
3Dušená mufloní kýta na česneku a černém pivě s bramborovo-slaninovými knedlíky, listovým špenátem a smaženou cibulkou230,-
4Dušená kančí krkovice na červeném víně dornfelder s pečenými bramborovými škubánky, karamelizovanými jablky a čerstvou rukolou v tmavém balsamicu290,-
5Glazírovaná bažantí prsíčka s domácími bramborovými nočky, kandovaným rakytníkem a silným jus s pečenými kaštany a lesními hříbky320,-
6Pečený steak z dančí kýty, dýňovo-kaštanový závin v kořeněném filo těstě, houbičky kukmák s bylinkami, silná zvěřinová šťáva 340,-
7Konfitovaná kýta z divokého zajíce, špikovaná zauzenou slaninou s pečenými bramborovými šiškami, dušenou bylinkovou dýní, macerovanými sušenými švestkami v portském víně a silnou rozmarýnovou šťávou 350,-
8Ragou z jelena Sika na jalovci a tymiánu s konfitovanou kořenovou zeleninou, brusinkami a špekovými knedlíky 190,-



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.