Nabídka šéfkuchaře 18.6.2015
Naše speciální nabídka zaměřená na úpravu pokrmů metodou „Sous Vide“ –zavakuovaná potravina vařená několik hodin
ve vodní lázni nepřesahující teplotu 62 stupňů
1Studená mrkvová polévka s vanilkou a zázvorem, kousky baby mrviček sous vide95,-
2Sous vide BIO vajíčko s jemnou máslovou kaší, silná omáčka145,-
3200g sous vide Supreme prsíčko z karlštejnské drůbeží farmy, s bylinkami, míchaný listový salátek se zeleninou199,-
4200g sous vide vepřová panenka z mělnického selátka s česnekem a kmínem, opečené mladé brambůrky265,-
5200g sous vide filet z místního candáta se segmenty citronu a máslem, jemné máslové pyré, sous vide mrkvička, silná rybí omáčka299,-
6200g sous vide Rib eye steak, konfitovaná letní zelenina, pečená brambora s tvarohem399,-



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.