17.9.2012 – 23.9.2012

17.9.-23.9. Zvěřinové hody na Konírně - Jídla podáváme po celý den.

Něco na začátek

 Kraus Cuvée 2011 0,2l60,-
 Třešňovice Jelínek se sladkou třešní68,-
 Becherovka 0,04l 65,-
 Syrah T´Air d´Oc - Francie 0,165,-
 Merlot Konírenské víno džbánek 0,25l55,-

Saláty a předkrmy

 Zvěřinová paštika z křivoklátského kance a jelena s brusinkovým želé a nakládanými houbičkami65,-

Polévky

 Bramborová polévka s lesními houbami a majoránkou32,-
 Domácí zvěřinový vývar z pečených dančích kostí se zeleninou, masem a hráškem z dančích jater35,-

Hlavní

 Dušená mufloní kýta od myslivce pana Slámy na česneku s bramborovo-slaninovým knedlíkem a listovým špenátem99,-
 Na rozmarýnu pečený steak z kančí krkovičky s bramborovými šiškami, slaninou a nakládanými houbičkami Kukmák115,-
 Přírodní zvěřinové karbanátky s houbovo-smetanovou omáčkou, jemné bramborové pyré s pórkem a okurkový salát89,-
 Kýta z divokého zajíce špikovaná zauzenou slaninou, karamelizovaná kořenová zelenina, sušené švestky macerované v Napoleon Cognacu, karlovarský knedlík a silná rozmarýnová šťáva135,-
 Trhané listy letních salátů a polníčku s pečenými plátky marinovaného dančího hřbetu, vlašskými ořechy, brusinkami a hroznovým vínem99,-
 Pošírovaný dančí hřbet v červeném víně Dornfelder od vinaře Krause s badyánem a pomerančem, bramborové pyré s oříškovým máslem, dušené listy mangoldu145,-

Hotová jídla

 Svíčková na smetaně s hovězím masem, brusinkami a houskovým knedlíkem vařeným ve vodě89,-
 Bramborové gnocchi ve smetanovo-citrónové omáčce s pečenými kousky norského lososa105,-

Dezerty

 Pravý vídeňský Sacher dort se šlehačkou49,-
 Klasický medovník s karamelem49,-

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.