17.9.2012 – 23.9.2012
17.9.-23.9. Zvěřinové hody na Konírně - Jídla podáváme po celý den.
Něco na začátek
Kraus Cuvée 2011 0,2l60,-
Třešňovice Jelínek se sladkou třešní68,-
Becherovka 0,04l 65,-
Syrah T´Air d´Oc - Francie 0,165,-
Merlot Konírenské víno džbánek 0,25l55,-
Saláty a předkrmy
Zvěřinová paštika z křivoklátského kance a jelena s brusinkovým želé a nakládanými houbičkami65,-
Polévky
Bramborová polévka s lesními houbami a majoránkou32,-
Domácí zvěřinový vývar z pečených dančích kostí se zeleninou, masem a hráškem z dančích jater35,-
Hlavní
Dušená mufloní kýta od myslivce pana Slámy na česneku s bramborovo-slaninovým knedlíkem a listovým špenátem99,-
Na rozmarýnu pečený steak z kančí krkovičky s bramborovými šiškami, slaninou a nakládanými houbičkami Kukmák115,-
Přírodní zvěřinové karbanátky s houbovo-smetanovou omáčkou, jemné bramborové pyré s pórkem a okurkový salát89,-
Kýta z divokého zajíce špikovaná zauzenou slaninou, karamelizovaná kořenová zelenina, sušené švestky macerované v Napoleon Cognacu, karlovarský knedlík a silná rozmarýnová šťáva135,-
Trhané listy letních salátů a polníčku s pečenými plátky marinovaného dančího hřbetu, vlašskými ořechy, brusinkami a hroznovým vínem99,-
Pošírovaný dančí hřbet v červeném víně Dornfelder od vinaře Krause s badyánem a pomerančem, bramborové pyré s oříškovým máslem, dušené listy mangoldu145,-
Hotová jídla
Svíčková na smetaně s hovězím masem, brusinkami a houskovým knedlíkem vařeným ve vodě89,-
Bramborové gnocchi ve smetanovo-citrónové omáčce s pečenými kousky norského lososa105,-
Dezerty
Pravý vídeňský Sacher dort se šlehačkou49,-
Klasický medovník s karamelem49,-



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.