15.10.2012 – 21.10.2012
Rybí hody na Konírně
Něco na začátek
Chardonnay sudové Konírna 0,25l džbánek55,-
Cuvée Kraus, Mělník 0,1l30,-
Sauvignin blanc, T´Air d´Oc, Gayda, Francie 0,1l65,-
Labín - Pinot Noir, vinařství Kraus 0,75l450,-
Krušovice Mušketýr 11°0,3l 21,-
Krušovice FRÍÍ non alkoholic 0,5l39,-
Aquila 0,33l29,-
Zulu Malina 0,3l20,-
Kofola 0,3l29,-
Saláty a předkrmy
Pražené čerstvé kalamáry se sépiovou tapiokou 65,-
200g restované slávky na bílém víně s bylinkami, citrónovou trávou a tomaty55,-
Polévky
Francouzská Bouilabaisse s omáčkou Rouille a chlebovými krutony 45,-
Domácí hovězí vývar se zeleninou, masem a tyrolskými knedlíčky32,-
Hlavní
Pečený třeboňský candát na jemném bramborovém pyré se zeleninou Ratatouille a omáčkou Beurre Blanc135,-
Grilovaný jihočeský sumec na kroupovém risottu s dušenými jablky a restovanou slaninou, lístky čerstvé rukoly a jemná smetanová pěna125,-
Smažený třeboňský kapr na lehkém bramborovém salátku s dijonskou a hrubozrnnou hořčicí99,-
Pečené filátko Red Snapper (Chňapal červený) na křupavých brambůrkách Grenaille s lehce vařeným vajíčkem, pórkem, zakysanou smetanou a bazalkovou pěnou145,-
Pošírovaný Mořský vlk (Sea Bass) Sous - vide (ve vakuu) s česnekem, bylinkami a olivovým olejem, pažitkové linguine s omáčkou z kešu oříšků a pečené cherry tomaty155,-
Hotová jídla
Španělský ptáček s dušenou rýží 99,-
Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší a znojemskou okurkou89,-
Trhané listy podzimních salátů s gratinovaným kozím sýrem, piniemi, nakládanými cibulkami a medovým dresinkem 99,-
Dezerty
Pravý vídeňský Sacher dort se šlehačkou49,-
Klasický medovník s karamelem49,-



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.