27.10.2014 – 2.11.2014

27.10.2014 - 2.11.2014

Něco na začátek

 Domácí limonáda z květu černého bezu s mátou 0,5l 40,-
 Točená Kofola 0.3l21,-
 Krajinská 27 12° točený 0,5l40,-
 Domácí malinová limonáda s malinami a mátou 0,5l40,-

Saláty a předkrmy

 Pečená drůbeží játra zalitá v sádle s dýňovým kompotem89,-
 Míchaný salát z podzimních listů s dýňovým kompotem a praženými dýňovými semínky79,-
 Tlačenka z uzených vepřových žeber s cibulkou a kyselou okurkou79,-
 100g steak z kachních tučných jater Foie Gras na karamelizovaných jablíčkách, silná vinná redukce159,-

Polévky

 Tradiční kaldoun s játrovými knedlíčky a nudlemi65,-
 Klasická čočková s pečenou klobáskou a cibulkou60,-

Hlavní

 200g vepřového kolínka v silném vývaru s majoránkou a česnekem, čerstvý chléb89,-
 Plněné středočeské selátko žemlovou nádivkou, dušený špenát, bramborový knedlík135,-
 Hovězí štěpánská pečeně se špekem a okurkou, dušená bylinková rýže125,-
 Pečené krůtí stehno na cibulce s bílým zelím a špekovým knedlíkem199,-
 Variace z domácí husičky s červeným a bílým zelím, 2 druhy domácích knedlíků245,-
 8hodin konfitovaný špikovaný hovězí krk v červeném víně, bramborové pyré s petrželkou,240,-
 Variace českých smažených sýrů s pažitkovými brambůrkami a čerstvým mladým špenátem145,-
 200g steak z vepřové krkovice s restovanými brambůrkami s cibulkou a slaninou189,-
 600g dušených slávek s bylinkami a kořenovou zeleninou, čerstvá bagetka159,-
 600g dušených slávek s rajčaty a bílým vínem, čerstvá bagetka169,-
 Pomalu dušená hovězí kližka se svíčkovou omáčkou, domácí houskový knedlík169,-

Dezerty

 Tvarohové knedlíky plněné švestkami, strouhaný perník a vanilková zmrzlina85,-
 Staročeský povidloň naší cukrářky Věrky s mátou a malinový sorbet 75,-
 Domácí tvarohový dort (Cheese cake), citrónová marmeláda dle receptu Magdaleny Rettigové95,-

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.