12.1.2015 – 18.1.2015
12.1.2015 - 18.1.2015
Něco na začátek
Domácí limonáda z květu černého bezu s mátou 0,5l40,-
Kozel 11° 0,5l40,-
Točená Kofola 0,3l 21,-
Saláty a předkrmy
Míchaný listový salátek s dresinkem z bílého balsamica, plátky sušené šunky, vařené vejce115,-
Husí paštika ve skleničce se želé z červeného vína a kompotem z bílé cibule 99,-
Dle domácího receptu chucený hovězí tataráček s olivovým olejem a hrubou solí, na minutku vařené vejce na hniličko, topinky135,-
Polévky
Falešná drštková polévka z hlívy ústřičné65,-
Cibulový krém s olivovým olejem a hrubým pepřem 60,-
Hlavní
Krémové houbové risotto s máslem a bylinkami 99,-
Řízečky z vepřových jatýrek s jemným bramborovým pyré 135,-
Pomalu pečené vepřové kolínko s variací hořčic a čerstvým chlebem 125,-
Kuřecí steak se salátem a la Caésar, bylinkové krutony, vařené vajíčko, parmezán 145,-
Pomalu tažená jehněčí kýta s máslovými brambůrkami, konfitovaná kořenová zelenina 245,-
Kančí pečeně s restovaným mladým baby špenátem, domácí bramborové špalíky 189,-
Pomalu zadělávaná hovězí kližka s houbovou omáčkou a domácím houskovým knedlíkem169,-
Do růžova pečený kančí hřbet s pyré z kořenové petržele, kořenovou zeleninou a silnou šťávou199,-
Pečená zimní treska „Cod fisch“ dle tradiční francouzské receptury á la Choucroute – s dušeným bílým zelí, pečenou slaninou a klobáskami, jemné bramborové pyré235,-
Konfitované kachní stehno s červeným a bílým zelím, dva druhy domácích knedlíků255,-
Teplé dezerty
Tvarohové knedlíky plněné ořechovou náplní, strouhaný perník a vanilková zmrzlina 85,-
Dezerty
Kávové Crème Brûlée s pistáciovou zmrzlinou 79,-
Staročeský povidloň naší cukrářky Věrky s mátou a malinový sorbet 75,-
Sorbety - Hruška, Limeta-citron, malina 1kulička 30,-
Domácí jablečný závin s rozinkami a ořechy 65,-



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.