12.1.2015 – 18.1.2015

12.1.2015 - 18.1.2015

Něco na začátek

 Domácí limonáda z květu černého bezu s mátou 0,5l40,-
 Kozel 11° 0,5l40,-
  Točená Kofola 0,3l 21,-

Saláty a předkrmy

 Míchaný listový salátek s dresinkem z bílého balsamica, plátky sušené šunky, vařené vejce115,-
 Husí paštika ve skleničce se želé z červeného vína a kompotem z bílé cibule 99,-
 Dle domácího receptu chucený hovězí tataráček s olivovým olejem a hrubou solí, na minutku vařené vejce na hniličko, topinky135,-

Polévky

 Falešná drštková polévka z hlívy ústřičné65,-
 Cibulový krém s olivovým olejem a hrubým pepřem 60,-

Hlavní

 Krémové houbové risotto s máslem a bylinkami 99,-
 Řízečky z vepřových jatýrek s jemným bramborovým pyré 135,-
 Pomalu pečené vepřové kolínko s variací hořčic a čerstvým chlebem 125,-
 Kuřecí steak se salátem a la Caésar, bylinkové krutony, vařené vajíčko, parmezán 145,-
 Pomalu tažená jehněčí kýta s máslovými brambůrkami, konfitovaná kořenová zelenina 245,-
 Kančí pečeně s restovaným mladým baby špenátem, domácí bramborové špalíky 189,-
 Pomalu zadělávaná hovězí kližka s houbovou omáčkou a domácím houskovým knedlíkem169,-
 Do růžova pečený kančí hřbet s pyré z kořenové petržele, kořenovou zeleninou a silnou šťávou199,-
 Pečená zimní treska „Cod fisch“ dle tradiční francouzské receptury á la Choucroute – s dušeným bílým zelí, pečenou slaninou a klobáskami, jemné bramborové pyré235,-
 Konfitované kachní stehno s červeným a bílým zelím, dva druhy domácích knedlíků255,-

Teplé dezerty

 Tvarohové knedlíky plněné ořechovou náplní, strouhaný perník a vanilková zmrzlina 85,-

Dezerty

 Kávové Crème Brûlée s pistáciovou zmrzlinou 79,-
 Staročeský povidloň naší cukrářky Věrky s mátou a malinový sorbet 75,-
 Sorbety - Hruška, Limeta-citron, malina 1kulička 30,-
 Domácí jablečný závin s rozinkami a ořechy 65,-

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.