26.1.2015 – 1.2.2015

26.1. 2015 - 1.2. 2015

Něco na začátek

 Domácí limonáda z květu černého bezu s mátou 0,5l40,-
 Točená Kofola 0,3l 21,-
 Kozel 11° 0,5l40,-

Saláty a předkrmy

 Míchaný listový salátek s dresinkem z bílého balsamica, plátky sušené šunky115,-
 Husí paštika ve skleničce se želé z červeného vína a kompotem z bílé cibule 99,-
 Lehce zauzený srnčí hřbet s houbovou smaženicí a brusinkami 155,-

Polévky

 Silný drůbeží vývar s játrovými knedlíčky,nudlemi a zeleninkou60,-
 Jemný celerový krém s olivovým olejem a hrubým pepřem65,-

Hlavní

 Krémové houbové risotto s máslem a bylinkami 89,-
 Kuřecí steak se salátem a la Caésar, bylinkové krutony, vařené vajíčko, parmezán 125,-
 Zaděláváná hovězí kližka s hamburskou omáčkou s kyselou okurkou a uzeninou, houskový knedlík135,-
 Tradiční srnčí guláš s česnekem a divokým kořením, domácí karlovarský knedlík149,-
 Pomalu tažená srnčí plec se svíčkovou omáčkou a brusinkami, špaldový knedlík159,-
 Kančí kýta se šípkovou omáčkou a kořenovou zeleninou, perníkové knedlíčky 169,-
 Řízečky z jelení kýty se slaninovým pyré a silnou vinnou omáčkou 189,-
 Pečená zimní treska „Cod fish“ dle tradiční francouzské receptury á la Choucroute – s dušeným bílým zelí, pečenou slaninou a klobáskami, jemné bramborové pyré 235,-
 Domácí houbové ravioly v lanýžovo – houbové omáčce, kořenová zelenina145,-
 Pomalu pečený vepřový bůček s domácími bramborovým špalíky, dušený špenát 115,-
 Roládka z BIO kuřátka s nastavovanou kaší a dušeným bílým zelím, silná šťáva 155,-

Teplé dezerty

 Tvarohové knedlíky plněné ořechovou náplní, strouhaný perník a vanilková zmrzlina 85,-
 Domácí povidlové tašky z odpalovaného těsta 75,-

Dezerty

 Kávové Crème Brûlée s pistáciovou zmrzlinou 79,-
 Staročeský povidloň naší cukrářky Věrky s mátou a malinový sorbet 75,-
 Sorbety - Hruška, Limeta-citron, malina 1kulička 30,-

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.